Høstudstilling på Ulstrup Slot


Hvorslev Kunstforening byder velkommen til sin høstudstilling d. 9. og 10. september fra 10:00 til 17:00 hvor Susanne Ahrenkiel fra Viborg udstiller værker i Riddersalen. 

Susanne er uddannet fra Geneve Kunstakademi med hovedfag i maleri, og hun arbejder som maler, skulptør og kunstformidler.

Susanne Ahrenkiel finder blandt andet inspiration i sprog, kropssprog og mytiske fortællinger og fremstiller både malerier, papirbilleder og skulpturelle værker. Hun arbejder eksperimenterende med mange forskellige og alternative materialer.

”Min verden handler om den fabulerende dialog, både i det skulpturelle og i maleriet. Jeg går ind for det skæve udtryk som vejen til at nå beskuerens spejl i skrøbelighed, humor, leg og alvor – gennem et hvorfor – hvorfor ikke?

Bag de ofte legende titler, naivistiske former og stærke farver, ligger en alvorlig undertone, der peger mod det menneskelige væsens kompleksitet,” udtaler Susanne Ahrenkiel.

Der venter en spændende udstilling, hvor vi vil møde dekorative elementer, skæve personer og udtryksfulde væsner i rene farver.

Der er fernisering lørdag d. 9. september kl. 11.00.
Kunstnerne vil være tilstede ved ferniseringen,

Kunstforeningen er vært med en lille forfriskning og et stemningsskabende musikalsk indslag. Der er mulighed for at købe kaffe og kage i Slotsgården.

hoestudstilling

 

Kontakt

Hvorslev Kunstforening vedrørende medlemskab, aktuelle udstillinger, udstillingsmuligheder og øvrige aktiviteter:
Jane Susanne Andersen, Formand. Tlf.: 20 95 58 60    hvorslevkunstforening@gmail.com

Læs mere her!

 

 

Leave a comment

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *