Naturens Dag 2018 i Favrskov


Naturens Dag i Favrskov foregår lørdag 8. september kl. 10-14 ved Gudenåen, Dannebrogpladsen, overfor Teglværksvej 4 i Ulstrup.

Dagen arrangeres af DN Favrskov og Favrskov Kommune. Årets tema er ’bevægelse i naturen’, og her kan alle være med: Mennesker bevæger sig, dyr bevæger sig – ja selv blade, vand, flammer og skyer bevæger sig.

Der er også mulighed for at deltage i en guidet tur på trækstien kl. 12 -13. Naturvejleder Vibe Søndergaard fortæller spændende historier om Gudenåen og det liv, der altid har knyttet sig til dens vande. I kan også gå eller cykle af de til dagen afmærkede ruter fra Dannebrogpladsen og rundt i skoven og bakkerne bag Ulstrup. Deltag i krible-krable aktiviteterne i det nye vandhul eller udforsk legeplads, shelters og Åhus. Der er masser af muligheder – og alle er velkomne, også bare til at være der og hygge sig. Samtidig med arrangementet er der også Tour de Gudenå. Starten på den 23 km lange distance på stand-up paddleboard, i kano eller kajak går kl. 11.30 fra Dannebrogpladsen i Ulstrup.

Læs mere her!

A dandylion in seed over a white background

A dandylion in seed over a white background

Leave a comment

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *